Wat leuk dat u mijn website bezoekt! Dat u op deze site bent beland betekent vast dat u net zo dol op lezen bent als ik. Maar wie is ik?

Welkom in mijn geboortejaar 1964. Het is het jaar dat de Beatles in de veilinghallen te Blokker optreden, de Rolling Stones hun gelijknamige debuutalbum uitbrengen en Jan Cremer met zijn boek 'Ik, Jan Cremer' de Nederlandse boekenmarkt bestormt.

Tussen al dit tumult opende ik voor het eerst mijn ogen. 

Ik groeide op in Rotterdam. Na het afronden van mijn opleidingen werkte ik achttien jaar als administratief medewerkster. Daarna stapte ik over naar de detachering als financieel medewerkster. Eerst voor de boekhouding, later begeleidde ik ook fusies en coachte medewerkers in hun vakgebied.

Het schrijversvirus kreeg me te pakken in 2011, na reorganisatieontslag. In de loop van de tijd ben ik me vooral gaan specialiseren in het schrijven van columns met als doel bij mijn lezers een glimlach te ontlokken. Even weg van alle meningen en dagelijkse bezigheden. 

Wekelijks publiceer ik voor een grote vaste lezersgroep een column op deze website. Daarnaast ben ik vaste columnist bij de regiokrant IJssel en Lekstreek, editie Capelle aan den IJssel.

Boeken:
Gedichtenbundel Momenten (2014)
Columnbundel Onderweg(2015)

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.